Klapa omogoča pošiljanje oz. nastavitev 30-ih brezplačnih sporočil dnevno več prejemnikom hkrati.

 • Klapa omogoča enostavno pošiljanje SMS in MMS sporočil ter opomnikov. Uporabnik lahko preko Klape, na mobilne telefone slovenskih operaterjev, dnevno pošlje do 30 brezplačnih sporočil in dnevno nastavi do 10 opomnikov.
 • Storitev Klapa je namenjena Si.mobilovim uporabnikom, uporabnikom drugih slovenskih mobilnih operaterev pa smo omogočili pošiljanje brezplačnih sporočil SMS preko Mini Klape na VFL!. Mini Klapo si uporabnik s pomočjo Widget tehnologije lahko doda in uporablja tudi v priljubljenih spletnih platformah (iGoogle, Blogi, Facebook, ...).
 • Za uporabo storitve Klapa potrebuješ uporabniško ime in geslo. Le z njima sistem ob vsaki uporabi storitve ve, kdo si, in ti lahko prikaže tvoje kontakte v imeniku ter vsa sporočila, ki si jih preko Klape pošiljal ali shranil za kasnejše pošiljanje.
 • Pošiljanje sporočil SMS

  S sporočilom SMS lahko hitro in enostavno obveščaš prijatelje. Prejemnike izbereš iz imenika, vpišeš svoje sporočilo in ga pošlješ. Prijatelj, ki prejme tvoje sporočilo SMS, lahko nanj tudi odgovori in v tem primeru, odgovor prejmeš na tvoj mobilni telefon.
 • Pošiljanje sporočil MMS

  Ko z besedami ne uspeš povedati vsega, uporabi sporočilo MMS. Dodaj sliko in /ali zvok ter sporočilo pošlji neposredno na prijateljev telefon. Na prejeto sporočilo MMS, lahko prijatelj odgovori, njegov odgovor pa prejmeš na tvoj telefon.
 • Pošiljanje opomnikov

  Da ne boš nikoli več pozabil pomembnega datuma, si v Klapi nastavi opomnik. Prejmeš ga v obliki sporočila SMS na svojo telefonsko številko ali pa ga nastaviš tako, da ga ob izbranem datumu in uri tvoj prijatelj prejme na njegovo telefonsko številko.
 • Imenik

  Priljubljene kontakte lahko shraniš v imeniku, katerega enostavno uporabiš pri pošiljanju sporočil. Posamezne prejemnike lahko shraniš v skupine, s čimer lahko z enkratnim razpošiljanjem pošlješ sporočilo SMS večim prejemnikom hkrati.
 • Arhiv

  Vsa sporočila namenjena za kasnejše pošiljanje (opomniki) ali sporočila že poslana iz Klape, lahko v arhivu pregleduješ in jih ponovno uporabiš. Sporočila so razvrščena po datumu pošiljanja, od najnovejših do najstarejših.